Torna la emoció als partits del nostre Infantil.

El nostre Infantil acaba de començar amb bon peu la seva competició a la Copa Catalana, davant d’un equip valent que va permetre gaudir d’un bon partit al Pavelló.

L’escenari ha canviat radicalment respecte a la competició anterior, on l’Infantil del Vilassar va superar tots els partits amb solvència. Ara tocarà esforçar-se de valent per superar cada partit, doncs tots els rivals, que també venen amb bons resultats de la fase anterior, voldran aprofitar les seves opcions.

Tenim l’emoció assegurada.

El partit va començar de pujada. La Garriga va començar el partit fent gol a la primera jugada , però a l’infantil del Vilassar no li va afectar i va començar a jugar a la seva manera. Combinacions, jugades treballades, buscar opcions i causar ocasions fins trobar el premi. L’empat va arribar fruit d’aquest treball, però poc després La Garriga es va tornar a posar per davant amb un gol al contra-atac. Aquesta era la dinàmica, Vilassar dominant i La Garriga esgarrapant a la contra. Bons jugadors a les dues bandes però dos estils de joc diferents.

Per suma de detalls, al final de la primera part es va acabar imposant el Vilassar 3 a 2 al descans. Va resultar una part molt física, on tots els jugadors demanaven passar per la banqueta a descansar. La calor i l’exigència del partit així ho demanava.

La segona part, en canvi va ser de baixada. Els dos equips van continuar jugant al que sabien, però potser pel cansament o perquè els del Vilassar es va entonar , les oportunitats anaven succeint-se i els gols van anar caient a favor dels locals fins al 7 a 2 definitiu.

Per cert, porters superbs a ambdós equips .

Visca Vilassar hoquei.!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari