La revisió mèdica es durà a terme el dimarts 13/07 en la unitat mòbil que medisport portarà al Pavelló Paco Martin. Començarà a partir de les 17:00 h i acabarà a les 20:00 h al ritme de 2 jugadors cada 10 minuts.

IMPORTANT: l’hora per la visita la reservarà cada jugador des de la web del club fent servir els enllaços que trobareu més abaix.

Heu de saber que la revisió és obligatòria des de JUVENILS per poder jugar, que l’ha de pagar cada jugador individualment i que ha de ser entregada al Club durant el mes de Juliol, per tal de poder formalitzar les fitxes de la propera temporada.

Aquest any només hi haurà una opció:

  • 30 € revisió bàsica + electrocardiograma

Qui ho prefereixi pot realitzar la revisió en qualsevol altre centre especialitzat, com MEDISPORT MARESME o CENTRE MÈDIC REHASTET, assegurant-se d’obtenir el corresponent certificat.

Què cal portar el dia de la vista?

Durant la visita el jugador haurà de portar mascareta i seguir les normes covid que se l’indiquin. A part cada jugador haurà de portar el següent:

  • Qüestionari mèdic completat. Aquest document s’entregarà al metge.
  • Fulla del certificat mèdic completada. Aquest document l’haurà de signar el metge i ens la quedarem al club.
  • 30 euros per pagar la visita.

En els següents enllaços pots descarregar-te els documents necessaris:

Enllaços per la gestió de les reserves.

Durant la realització de la reserva es demanarà una adreça de correu i una paraula clau. Fes servir la mateixa adreça i paraula clau si reserves per més d’un jugador.

Aquestes informacions seran necessàries per consultar i gestionar les teves reserves.

Reservar dia i hora per la revisió

Consular i gestionar les teves reserves.