El club us Informa que a partir del dia 16/05 fins a mitjans d’octubre es realitzaran obres a la teulada del pavelló Paco Martin.

En aquesta primera fase programada, les obres només afectaran a la teulada de la pista de parquet. La pista annexa on fem hoquei no es veurà afectada fins que es faci la segona fase que encara no està programada (en qualsevol cas no serà abans d’un any).

Durant el període d’obres haurem d’entrar i sortir al pavelló per la rampa del carrer Colom. Quedarà tancat l’accés habitual al bar, lavabos i vestidors. Posaran un lavabos prefabricats a fora de la rampa del carrer Colom. Ens podrem canviar a la grada (com fèiem durant l’inici de la pandèmia), en el “biombo” del costat de la grada, o anar als vestidors. Per anar als vestidors s’haurà de sortir de la rampa del carrer Colom i anar caminant o patinant per la vorera del carrer Colom, pujar per la carretera d’Argentona i baixar per l’androna (rampa). O sigui, haurem de fer tota la volta cada vegada que es vulgui anar als vestidors.

Recomanem a la mainada més petita: escoleta, prebes i benjamins que no es canviïn als vestidors però sapigueu que ho podran fer sempre acompanyats dels pares. Els més grans, d’alevins en amunt, podran anar sols sempre i quan els pares ens hagin entregat l’autorització firmada per a tal fi que trobareu a l’apartat [ Documents ] [ Informació 2021-2022] de nostra web. (o clicant aquí).

També s’aprofitarà aquests període d’obres per fer els treballs d’instal·lació del sistema de ventilació forçada dels vestidors del pavelló i per fer millores en les calderes i sala de calderes.

Els treballs dels vestidors es començaran en pocs dies o setmanes i duraran previsiblement entre dues i tres setmanes. Els operaris treballaran ocupant dos vestidors de forma simultània de manera que, de dilluns a divendres, quedaran disponibles els altres cinc. Es preveu que la màxima afectació sigui algun canvi respecte del vestidor que és l’habitual. Els caps de setmana estaran disponibles tots els vestidors, si bé és possible que alguns estiguin encara inacabats. Aquests darrers els destinarem als equips locals, per això des de l’ajuntament se’ns demana comprensió per la situació i cura amb l’ús que en fem.

La junta directiva del Club Vilassar Hoquei

Celebrem el nostre 30è Aniversari