OBLIGATORIETAT DEL CASC EN ENTRENAMENTS DE PREBENJAMINS I BENJAMINS

La Junta directiva del Club Vilassar Hoquei ha decidit que a partir del dia 09/05/2022 serà obligatori l’ús del casc en els entrenaments de les categories prebenjamins i benjamins. Ja que la federació Catalana de Patinatge els obliga a jugar amb casc, des del Club entenem que també han d’entrenar amb casc per tema de seguretat i per acostumar-se a jugar amb casc.

Els entrenadors d’aquestes categories, tant mixtes com femenins, no deixaran entrenar a cap nen/a sense casc. Només hi haurà una excepció: els nens/es d’aquestes categories que actualment entrenen però no juguen partits i que encara no s’han comprat el casc. En aquest cas els deixarem un marge prudencial de temps (un màxim de 2 setmanes) perquè es puguin comprar el casc. Aquests nens/es que encara no tenen casc s’hauran d’afanyar a comprar-lo perquè també hi ha cert risc en el fet que uns nens/es portin casc i els altres no.

A mesura que la Federació Catalana de Patinatge afegeixi categories en l’obligatorietat del casc, des del club també obligarem a portar-lo en els entrenaments.

La Junta directiva del Club Vilassar Hoquei

Celebrem el nostre 30è Aniversari