La revisió mèdica es durà a terme el dilluns 02/09 i el dimecres 04/09 al Pavelló Paco Martin. La faran la Maria Majó i el seu marit que són metges del departament de Medicina Esportiva de l’Hospital de Mataró. Començarà a partir de les 16h i acabarà a les 21h.

IMPORTANT: Aquest any l’hora per la visita la reservarà cada jugador des de la web del club fent servir els enllaços que trobareu més abaix.

Heu de saber que la revisió és obligatòria des de JUVENILS per poder jugar i que l’ha de pagar cada jugador individualment.

Hi ha tres possibilitats:

  • 17 € revisió bàsica + electro.
  • 20 € revisió bàsica + electro + espirometria
  • 27 € revisió bàsica + electro + espirometria + prova d’esforç.

Si us plau, el dia de la revisió mireu de dur l’import exacte .

La prova d’esforç no és obligatòria però des del club es recomana fer-la. Potser no cal anualment però creiem que és important que sapigueu que esteu sans i no teniu cap patologia cardíaca. Malauradament en aquest tipus de revisions es troben més sovint del que es voldria jugadors/es amb certes patologies. Per fer la prova d’esforç s’haurà d’anar vestit amb roba d’esport.

Qui ho prefereixi pot realitzar la revisió en qualsevol altre centre especialitzat, com MEDISPORT MARESME o CENTRE MÈDIC REHASTET, però insistim que és obligatori des de la categoria juvenil i haurà de dur signat un certificat que s’adjunta amb la fitxa i que es pot trobar a la web de la FECAPA.

Enllaços per la gestió de les reserves.

Durant la realització de la reserva es demanarà una adreça de correu i una paraula clau. Fes servir la mateixa adreça i paraula clau si reserves per més d’un jugador.

Aquestes informacions seran necessàries per consultar i gestionar les teves reserves.

Reservar dia i hora per la revisió

Consular i gestionar les teves reserves.