Com a novetat per la Temporada 2020-2021 introduïm la segona equipació que ens permetrà fer-la servir en cas de coincidència dels nostres colors amb els equips visitants. 

La seva compra serà obligatòria per tots els jugadors i jugadores del club. Els equips sèniors disposaran de samarretes que es guardaran al pavelló per fer-les servir quan sigui necessari.

El seu disseny serà aquest:

A la part posterior s’haurà de posar el nom i el numero, que hauran de ser els mateixos que ja tenim a la primera equipació.

Es pot comprar a la botiga online (accessible des de la web del club o clicant aquí ) a un preu de 19EUR IVA inclòs per samarreta.  Un cop escollida la samarreta, a la mateixa pagina web veureu una taula amb les mides de les talles d’aquesta segona equipació i de les mides de la primera. Com que els tallatges no són iguals, i no tenim mostres físiques disponibles, heu de mirar les mides de la samarreta actual i mirar l’equivalència amb la segona equipació. Així podreu demanar la talla adequada pel jugador/a.

Com sempre, en el moment de fer la compra, escolliu la opció ‘recollir a botiga’ per que ens enviïn al pavelló les comandes agrupades.

IMPORTANT : Hem de fer la comanda tots abans del 25 de juny si volem tenir-la llesta per l’inici de temporada

Els porters ja tenen dos opcions de samarreta d’equipació i per tant no hauran de comprar obligatòriament aquesta segona equipació,

Celebrem el nostre 30è Aniversari