Empat en l’ultim partit de la lligueta.

Aquesta vegada, encara que es va jugar al nivell habitual, no es va poder passar d’un empat contra un Girona C, que tot sigui dit, s’ha mostrat difícil en els dos partits.

Previament, al pavelló del Girona, un emocionant partit de Ok Lliga femenina havia deixat les grades plenes d’espectadors que van aprofitar per continuar veient hoquei.

El nostre Infantil va començar el partit intentant control·lar-lo com sempre, movent la pilota i buscant jugada davant d’un Girona que es mostrava una mica obert.

Tot i començar amb un gol en contra, les ocasions anaven arribant i amb certa facilitat, i bons gols, es va arribar a les acaballes de la primera part amb un valuós resultat 1-3. Malauradament, el Girona va aconseguir marcar el segon (2-3) poc abans del descans.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, però els gols no arribaven. Potser la pista era gran, o potser aparegué una mica de relaxació, però el cert es que l’equip semblava una mica mes lent del que ens te acostumats.

I el Girona també jugava. Encara que el Vilassar va disposar de mes ocasions, va ser l’equip local qui se’n va emportar el premi, amb un gol que deixà el resultat en empat i a tots dos equips contents.

Tanquem la primera lligueta com a primers de grup a l’espera de la eliminatòria que ens porti noves emocions.

Visca Vilassar Hoquei.!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari