Aquest Dissabte s’ha jugat un bon partit contra el Vic B.

L’equip tenia una baixa, per la qual cosa va haver de jugar amb un sol canvi, però el bon joc col·lectiu i el compromís de tots va fer que això no es notes gaire.

A la primera part l’equip va sortir molt ordenat. Molt bona defensa individual i molta combinació quan es tenia la pilota. Amb el domini de la possessió, les passades ràpides i la mobilitat del jugadors de pista, els gols van anar entrant. Bona defensa, bones assistències i bona definició, van portar a un resultat força clar al descans (0 – 4) .

Segurament a la represa es va notar una mica el cansament, encara que el partit va continuar ben control·lat. El Vic va trobar les seves oportunitats de marcar mentre que el Vilassar continuava fent el seu joc.

Al final del partit, el resultat va ser de 2 a 6 a favor del visitants. Els dos equips, i el públic acompanyant, van poder gaudir d’un bon partit entre dos equips que sempre que coincideixen donen un bon espectacle. Bona tarda de hoquei en un pavelló emblemàtic.

Aquest resultat deixa el nostre Infantil B destacat al capdamunt de la classificació, esperant l’enfrontament definitiu de la propera setmana.

Visca Hoquei Vilassar!

Celebrem el nostre 30è Aniversari