Partit on les nostres petites han lluitat molt, però sense el premi del gol.

El partit comença a les 12.51h amb l’aliniació següent per part del CH Vilassar : Berta Xampeny, Noa Abellán, Anna Ramos, Ivet Palazón i Berta Estapé. A la banqueta, Paula Cobo, Leire Mesa i Alba Hernández.

Els primers minuts de partit són clarament de domini del les vilassarenques. Cal destacar una arribada amb xut de la Noa, que bloca la portera rival, i una bona i ràpida conducció amb arribada a porteria rival per part de la Ivet.

Al minut 17.25 la nostra portera, la Berta, ha de realitzar la primera intervenció de mèrit i salvar una clara ocasió de gol del CP Jonquerenc.

Durant els minuts següents, el Vilassar realitza un bon treball de marcatge individual. L’entrenadora dóna indicacions des de la banda i la defensa es mostra ferma, atenta i centrada. Durant aquest minuts hi ha atacs i ocasions en ambdues porteries.

Al minut 14.25 una altra bona interveció de la portera vilassarenca.

No és fins als set minunts de partit que arriba el primer gol de l’equip rival. Aquest gol no fa baixar els braços a les nostres jugadores, que continuen lluitant amb força, ganes i cortage.

El nostre 1r canvi és la Paula Cobo que entra en sustitució de l’Anna. La Paula surt amb moltes ganes i demostrant, com sempre, una actitud lliutadora i compromesa amb l’equip.

En el minut 12.11 l’entrenadora del Jonquerenc demana el 1r temps mort. Nosaltres aprofitem per fer el 2n canvi, entra l’Alba en substitució de la Berta Estapé. En els pròxims minuts cal destacar una gran ocasió de gol de la Ivet, que apunt ha estat d’entrar. I una bona jugada de l’Alba per la banda esquerra que ha acabat en una centrada que no ha rematat ningú entre els tres pals.

El minut 9.58, després d’una bona jugada d’equip del Jonquerec, arriba el 2n gol.

Poc després entra la Leire en sustitució de la Ivet. El canvi aporta força i velocitat al Vilassar.

Aquest 2n gol esperona a les jugadores del Vilassar que tornen a realitzar  bones actuacions  en defensa i joc en equip.

En el minut 5.50 arriba el 3r gol de l’equip visitant. Son minuts on el rival domina i obliga a fer grans actuacions a la nostra portera.

En aquests darrers minuts de partit, cal destacar una gran actuació en defensa i posterior xut de la Berta E, un parell de bones jugades conjuntes de conducció i arribada de la Berta i la Noa, la bona actitut de l’Alba que ho prova i lluita, i el pal de la Noa després d’una gran execució d’una falta directa.

S’acaba la 1ª part amb el resultat de 0 a 3.

La 2ª part começa amb les mateixes jugadores que a l’inici de la primera del CH Vilassar. El CP Jonquerenc ens marca el 4t gol als pocs segons. Remarquem una bona jugada de la Ivet que qüasi fa pujar el primer gol del Vilassar al marcador en el minut 18.34.

En els següents minuts domini de l’equip rival, amb un bon joc col·lectiu. Tot i que hi ha arribades a les 2 porteries.

Una altra gran intervenció de la nostra portera arriba en el minut 15.45 en un “un contra un”.

Un altre temps mort per part del Jonquerenc. El Vilassar aprofita per fer sotir a la Leire, que en la següent acció fa un gran xut a porteria.

En el minut 10 hi ha un altra bon xut de la Noa i poc després una parada més de la Berta.

La Noa no desisteix i prova repetidament fer entrar la pilota a la porteria rival. Qüasi ho aconsegueix en el minut 4.40 !!!

En el minut 4.17 l’arbitre pita una falta directa contra el Vilassar. Aquesta falta, tot i la bona actitud de la nostra portera acaba amb el 5é gol del Jonquerenc.

Els últims minuts 2 gols de l’equip rival deixen un marcador final de 0 – 7.

salutació final

Tot i que el FEM-13 ho ha intentat fins l’últim segon de partit, aquesta jornada el gol no ha arribat.

ÀNIMS NOIES !

SÍ, SÍ, SÍ…VILASSAR FEMENÍ !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari