Davant la sentència condemnatòria del tribunal suprem en relació amb el judici del líders polítics i socials catalans, des del Club Vilassar Hoquei,  creiem que s’ha de respectar l’opinió de tothom i  defensem la total llibertat d’expressió i de pensaments.

Però rebutgem la brutal condemna als nostres líders polítics com a solució a un conflicte polític. Pensem que aquesta condemna no solucionarà els problemes polítics sinó potser tot el contrari i encara els atiarà més. Apostem per el diàleg com a única sortida possible al conflicte.

Des del Club decidim suspendre els entrenaments d’avui 14 d’octubre per un tema de mobilitat i de seguretat dels nostres  tècnics, jugadors i entrenadors ja que molts venen de fora del poble.  Molts d’ells potser no podríem arribar fins a Vilassar o potser tindrien problemes  per tornar a casa. Davant la dificultat de trobar substituts per tots els entrenadors preferim anular tots els entrenaments perquè no podem garantir a tothom que hi hagi un entrenador per cada franja horària tant al pavelló com al Pérez Sala.

Seguirem atentament l’evolució de les protestes ciutadanes perquè és possible que tinguem més problemes de mobilitat i/o vagues generals,.. que ens facin canviar de plans.

LA JUNTA DIRECTIVA

Vilassar de Mar, 14 d´octubre de 2019

Celebrem el nostre 30è Aniversari