Partit molt complert dels nostres Infantils davant d’un Tordera que obligava a fer-ho be per guanyar.

En aquest cas, l’equip tenia una baixa i només disposava d’un recanvi. En front un rival que espantava per l’alçada d’algun dels jugadors, i que sempre ha resultat difícil en temporades anteriors.

Potser aquestes circumstàncies, o potser la hora tardana de Diumenge, van fer que els nostres sortissin molt endollats en el partit. Concentrats en seguir les instruccions de l’Aleix: moviments ràpids, passades fortes i la vista clara i confiada. El partit semblava igualat però el joc tenia molt bona pinta, doncs la mobilitat de la pilota i la bona posició a pista obrien les files del Tordera i permetien que les oportunitats anessin arribant.

Només un gol es va poder fer a la primera part, però era un molt bon començament davant d’un Tordera que també volia guanyar.

La segona part va seguir la mateixa tònica. Bon joc col·lectiu i les oportunitats que anaven arribant. Penalti transformat i Tordera arribant a la desena falta (encara que aquesta no es va poder aprofitar). Sense gaire saber com, els nostres es van trobar amb un clar 0-5 a favor, potser excessiu però merescut.

En aquest punt es va notar una mica de relaxació (o de cansament) que el Tordera va aprofitar per acostar-se en els darrers minuts. Algunes errades per part de l’equip visitant van fer la resta fins acabar el partit amb un mes ajustat 3-5.

Coses bones a conservar (el joc col·lectiu i l’exercici tàctic) i altres millorar (la desconexió puntual quan es veu la feina feta). En resum un partit molt bonic de veure, on tots dos equips van donar un espectacle que sovint aconseguia aplaudiments en els dos costats de la grada.

A continuar creixent.

Visca hoquei Vilassar !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari