Primera victòria de la temporada!!!. 

Va ser un partit molt intens i disputat on els nostres jugadors van lluitar fins a l’últim moment per poder assegurar la victòria i així posar al marcador un fantàstic 5 a 3.

La primera part va ser molt intensa, tots dos equips van tenir ocasions per poder-la guanyar. Els atacs s’alternaven en les dues porteries, i es va xutar molt.

El primer gol va arribar per un penal resolt amb èxit per part de l’Enric. Un xut per tota l’esquadra on el porter de l’equip contrari no va poder fer res per parar-lo.

El resultat de la primera part va ser un ajustat 2-1, gràcies a un gol de picardia de l’Alba i també per 2 grans parades del nostre porter.

La xerrada del Pere a la mitja part, va permetre tenir més solidesa en defensa. Cal destacar les intervencions del Marcel i Hugo en defensa impedint els contraatacs del Santa Perpetua i així atacar amb més garanties.

Un bon inici de la segona part va fer que Aleix poses el 3-1 en una acció de picardia, lluitant la pilota fins al final i xutant davant del porter. Una bona segona part que va culminar amb dos gols de l’Enric, golejador en el partit amb 3 gols, posant al marcador un clar 5-2.

Als últims minuts del partit el Santa Perpetua va fer un gol, deixant el resultat final en  Vilassar B 5 – Santa Perpetua 3

Els jugadors van voler dedicar la victòria al Marcel que feia 10 anys. 

Visca Vilassar Hoquei!!!! 

Celebrem el nostre 30è Aniversari