Segon partit de la temporada contra un Sabadell molt competitiu i amb més jugadors davant d’un Vilassar minvat que jugava només amb cinc jugadors.

La primera part va ser molt intensa, els nostres jugadors van lluitar i es van saber posar al camp i fer atacs amb molt de criteri. Però les forces van anar disminuint davant d’un equip que disposava de 3 canvis i va saber aprofitar la superioritat imposant-se per un clar 5-1.

Les bones intervencions del nostre porter i el gol del Marcel van posar justícia a una part on el marcador no reflexa el bon joc de l’equip.

La segona part va ser un monòleg per part del Sabadell davant de l’esgotament i cansament dels nostres jugadors, però un contra-atac i un gol de l’Hugo van fer que el nostre equip poses al marcador el segon gol.

Al final es va perdre amb un resultat de Sabadell 12 – Benjamí B 2.

Forca Vilassar hoquei!!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari