Primer partit de la lligueta, mes igualat del que va reflectir el marcador.

El nostre Infantil B va començar la competició en partit nocturn de Divendres en front del Breda.

Els equips es coneixien després d’haver-se enfrontat en el torneig de presentació del Sant Celoni, però cada partit es un mon.

El partit va començar equilibrat, encara que el Breda va sortir mes endollat. L’equip de Vilassar no acabava de funcionar en el joc col·lectiu, però plantava cara a un Breda que si va sortir entonat. Al final d’aquesta part, amb un penalti marcat pel Vilassar i un altre fallat pel Breda, es va arribar amb el resultat de 2 – 1.

La segona part es mes difícil d’explicar. EL joc del Vilassar va millorar, les oportunitats en porteria contraria es van multiplicar. Jugades, pressió, xuts, pals, actitud, … però la pilota no volia entrar. En canvi, el Breda treia profit dels petits errors que tenia el Vilassar en defensa. El resultat de 5 – 2 final es va fer, per això, estrany però al capdavall just.

S’ha de dir que la actitud d’aquesta segona part va se bona. No es van abaixa els braços, encara que la diferència s’anava ampliant. El partit va acabar amb forta pressió a camp del Breda, recuperacions constants de pilota i moltes ocasions, com si en aquell moment només calgués un gol per guanyar.

Ànims infantils, A continuar creixent.

Visca hoquei Vilassar.!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari