Els nostres infantil B van començar la temporada amb dos amistosos dins del torneig de presentació dels equips de Base del Club Patí Sant Celoni.

Va se un primer contacte amb la competició, en el marc d’un torneig que va resultar igualat i on els nostres Infantils van poder mesurar-se amb rivals del mateix nivell.

L’ambient amable de la festa de presentació del club organitzador va ser l’escenari de torneigs triangulars entre equips de les categories Benajamí, Alevi i Infantil.

El primer partit del nostre Infantil va ser contra l’equip local. Els de St. Celoni es varen mostrar mes físics i entonats al començament, mentre que el de Vilassar no acabaven de trobar ni l’encert ni la concentració. El resultat final de la primera part (3-0) demostrava aquesta diferència.

Però els nostres Infantils van anar de menys a mes, durant tota la segona part, i a punt van estar d’aconseguir l’empat. Malgrat tot, el partit es va perdre per 3-2.

Descans i segon partit contra el Breda.

En aquest cas els rivals es mostraven encara mes físics. Es presentava un partit on el Breda mirava d’imposar-se amb la seva potència, mentre que el Vilassar lluitava amb la mobilitat i la combinació.

En aquest cas, després d’un inici mes igualat, el equip de Vilassar va aconseguir anar marcant distància, fins acabar amb un resultat clar de 8-3.

Amb bon sabor de boca, tocava dutxar-se, relaxar-se dinant de cara al Montseny tot i esperant la entrega de premis.

Mentre tant, els dos altres equips s’enfrontaven en un partit que acabà amb el resultat de 4-2 a favor del Breda, provocant un triple empat només trencat per la diferència de gols.

Finalment vam compartir amb els amfitrions els actes de cloenda del torneig, on els nostres nens van ser obsequiats amb uns petits detalls.

Gràcies Club Patí Sant Celoni per convidar-nos i felicitats per la organització i pels vostres 47 anys s’historia.

Visca el hoquei Català !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari