Ja estan disponibles a la nostra web les fitxes actualitzades de tots els equips.

En aquestes pàgines trobareu en un sol punt tota la informació rellevant del vostre equip. L’accés el trobareu a  dins de l’apartat Temporada 2019-2020 sota del menú EQUIPS 

Fotos de equip i de jugadors

Enguany s’han recuperat les fotos que es van demanar per la formalització de les llicencies. En els pocs casos on no es disposa de fotos la pàgina mostrarà en el seu lloc uns simples avatars.

jugador   Jugador
jugadora   Jugadora

Horaris d’entrenaments

En aquest apartat es mostraran els horaris d’entrenament del vostre equip amb indicacions del tipus d’entrenament que es fa en cada franja horària:

fisic   Entrenament Físic
hoquei   Entrenament normal

Llistat de partits

En aquest apartat es mostraran els partits del vostre equip.

Pels partits ja jugats es mostrarà el resultat i un accés a la crònica (en el cas que aquesta hagi estat pujada a la web)

En canvi pels partits pendents es mostrarà el lloc on es celebrarà amb un link a google maps per facilitar la localització.

Els resultats i calendaris seran els que es trobin disponibles a la web de Federació Catalana de Patinatge. L’actualització d’aquestes dades es farà a la finalització de cada jornada (per mantenir els resultats actualitzats) i cada Dijous (per assegurar que es disposen de les dates , hores i ubicacions correctes pels partits de cada jornada).

Recomanacions

Animeu-vos a pujar fotos, vídeos i cròniques dels vostres equips. Es tan fàcil com facilitar-li al vostre delegat perquè ell ho faci arribar a la web.

Afegiu l’adreça de la pàgina del vostre equip a la pantalla d’inici del vostres mòbil. Tindreu tota la informació actualitzada només a un clic de distància.

Si us plau, comuniqueu al vostre delegat qualsevol dubte que us pugui aparèixer.


Gaudeix d’aquesta temporada amb la nostra web.

Visca hoquei Vilassar !!

Celebrem el nostre 30è Aniversari