Gran tarda de hoquei al nostre pavelló, amb la presentació dels nostres equips i els homenatges als nostres 30 anys d’historia.

Des de les 6 de la tarda fins la finalització dels dos partits amb les seleccions catalanes masculina i femenina, el nostre pavelló va bategar fort. Ple de pares i jugadors, respirant hoquei per tots els costats. La historia viva d’un club, que ja porta 30 anys repartint hoquei per tota Catalunya, es passejava per la pista i per les grades. Gran barreja de sentiments. Il·lusió per la arrancada de una nova temporada. Re-encontres després de les vacances. Reconeixement emocionat als nostres històrics. Infants mirant als jugadors veterans, i veterans agraint la existència del club. Una família decidida a seguir gaudint junta de la nostra passió: el hoquei patins.

Després de la foto de grup arribaren els homenatges a tots aquells que han fet d’aquest club el que ara és. Fundadors, jugadors, ex-presidents, i gent implicada. Tots van voler ser-hi i tots van emocionar-se veient una grada plena desitjosa d’agrair-lis la feina feta (sovint silenciosa).

Breus paraules del nostre president , en Gerard Parés Maidagan, que va reconèixer l’esfoç i compromisos de tots i totes en aquest camí que va començar fa ja 30 anys.

L’alcalde de Vilassar de Mar, en Damià del Clot i Trias, coneixedor del nostre esport des de fa poc, però que es declara obertament enamorat d’ell, va voler també dedicar una paraules per ressaltar la feina formativa del nostre club i la seva contribució a Vilassar. Gràcies alcalde per acompanyar-nos en el nostre recorregut.

I per tancar la jornada dos grans partits d’exhibició dels nostres primers equips masculí i femení contra les corresponents seleccions catalanes. Hoquei i mes hoquei (acompanyat de bones botifarres i begudes del nostre bar) per carregar de il·lusió i energia aquest nou curs esportiu.

Visca Vilassar hoquei. !!!

Si, si, si, Vilassar femení !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari