Gran partit per tancar la temporada contra el líder de grup.

Molt bona manera d’acomiadar la temporada, amb tots els jugadors endollats i solidaris. Molt bona feina defensiva i molt bona actitud, sense donar pilota per perduda i afrontant els cops amb ganes de superar-los.

Marxarem de vacances amb bon sabor de boca, després de veure com l’Aleví B del Vilassar no s’ha acovardit davant d’un rival que ha demostrar perquè es mantenia líder de grup.

Des de els primers minuts, amb un 0-2 inicial, el nostre Aleví ha demostrat el que venia a fer, encara que el Manlleu presentava el seu potencial mostrant-se perillós en tot moment. 1-2 al final de la primera part

La segona part va ser de bojos. Primer avantatge de 2 a favor del Vilassar. Després avantatge de 1 a favor de Manlleu, per acabar amb un 5-7 després de moltes emocions, faltes directes i penaltis encertats i fallats. Sens dubte un magnífic punt final a la temporada.

Si, Si, Si, Vilassar !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari