Últim partit de la temporada al pavelló del nostre Aleví B. Bon partit col·lectiu encara que amb poc encert de cara a porteria.

Partit amb regust de fi de temporada. Últim compassos d’un any on s’ha intentat fer bon hoquei per tota Catalunya. Des de Amposta fins Andorra, passant per una llarga llista de pavellons mes habituals, els nostres alevins han continuat creixent com a esportistes i com a equip. Enrere queden moments de bon joc, mala sort a les eliminatòries , xerrades i rialles als vestidors. Però sobre tot bon rollo i ganes de seguir endavant en aquest club que els ha vist créixer.

Aquest últim partit al pavelló (queda encara una visita a camp del Manlleu, líder d’aquesta darrera lligueta) ha estat agradable de veure. El rival jugava net i exposava els seus arguments honestament. Va resultar un partit sense gaires interrupcions, jugat majoritàriament en camp rival, amb molt bona circulació de pilota però amb poca definició de cara a porteria, on el porter rival feia una bona feina.

Un solitari gol a la primera part va regnar al marcador fins a falta de escassos minuts del final. Aleshores, dos jugades ben portades al contra-atac van acabar decantant definitivament el resultat.

La grada estava bastant plena. L’horari no era el mes habitual pels nostres alevins, però la coincidència amb un campionat de futbol va fer que molta gent s’acostes a gaudir del partit.

Comencem a acomiadar la temporada, pensant ja en l’estiu.

Si, si, si, Vilassar!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari