Darrer partit pel Vilassar de la lligueta del grup F2 del FEM14, per acabar primer de grup i aconseguir la classificació pels Campionats de Catalunya FEM14 que es disputaran els propers dies 17, 18 i 19 de maig de 2019.

Felicitats!!

Els primers minuts del partit han servit per adaptar-se a la pista i a les jugadores rivals. Poc a poc el Vilassar ha anat imposant el seu ritme i pressionant per evitar en tot moment qualsevol arribada local a la porteria.

Els gols han començat a arribar en bones jugades de combinació, fins arribar al descans amb un clar 0-5 al marcador.

L’Igualada B en cap moment ha baixat els braços i ha lluitat fins el darrer minut per intentar atacar i marcar algun gol, però la defensa local i la bona actuació de la portera del Vilassar, parant una directa, han evitat els gols.

A la segona part han seguit arribant els gols fins el marcador final.

Als campionats, ara per ara, ens trobarem amb el Voltregà, el Mataró, el Cerdanyola, l’Igualada A, el Vendrell, i dos equips més que sortiran de dues eliminatòries encara per decidir.

Moltes felicitats, campiones!!!

Arribar al campionat ja és tot un premi!!