Apassionant partit del Aleví B el que es va jugar a última hora de Dissabte, repetint el mateix resultat i dinàmica de partit del nostre primer equip masculí que va jugar justa abans.

L’equip Aleví estava aquesta vegada convocat quasi dos hores abans. D’aquesta manera els jugadors van poder viure la emoció del partit previ, que va jugar el Segona Catalana contra un fort Palau. Un partit intens, jugat de menys a mes, amb una grada enganxada i amb un fantàstic resultat 4 – 3 degut a la força convicció que va mostrar l’equip malgrat acabar la primera part 0 -2.

Tot seguit jugava l’aleví. Aquest cop amb molt poca estona d’escalfament físic, però havent viscut una immillorable lliçó per entrenar l’actitud.

A la pista començaven a rodar els rivals d’aquesta nit. Uns jugadors de l’Amposta que imposaven físicament i que prometien un partit entre igualat i molt dificil

Els alevins del Vilassar van sortir endollats i motivats. La pilota es movia ràpida i no hi havia errors en les marques. Encara i així l’Amposta va aprofitar les primeres ocasions i en poc temps va avançar-se al marcador amb un clar 0-2.

Lluny de baixar els braços el Vilassar va continuar a la seva. Menys físic però mes mobilitat anava decantant el joc del nostre costat. No es va poder reduir la distància abans del descans, però era clar que la dinàmica havia canviat. El Vilassar començava a creure i l’Amposta començava a dubtar.

Els vint minuts posteriors van passar mes que ràpid. Una remuntada fins al 2-2. Gol de l’Amposta i nova remuntada, aquesta vegada fins al definitiu 4 – 3. L’equip va jugar compacte i ordenat, convençut i segur de les possibilitats, lluitant cada pilota i sense por al físic del rival. I va obtenir un gran premi, doncs vist el rival el resultat te molt de mèrit i deixa una tornada que tots esperem que sigui igual d’apassionat. Passi qui passi, s’ho haurà de guanyar.

Gràcies Amposta, per la vostra actitud i el vostre desplaçament a des hores. Esperem gaudir novament del hoquei amb vosaltres el proper Dissabte.

Visca Vilassar hoquei

Celebrem el nostre 30è Aniversari