Nova jornada del grup F2 de la categoria FEM14, i de nou continua invicte l’equip vilassarenc.

Gran partit d’hoquei femení amb dos equips lluitant els 40 minuts amb molta força i emoció. El partit es va posar als primers minuts favorable al Vilassar amb un 0-2 inicial que va tranquil·litzar les jugadores visitants.

L’equip local ho intentava tot, sobretot amb xuts llunyans per intentar marcar a la porteria vilassarenca, sense èxit per la bona defensa i l’actuació de la portera visitant.

Però faltant 40 segons pel final de la primera part, un potent xut es va colar per l’escaire i va tancar amb 1-2 la primera part.

Quinze minuts per reposar i ajustar les tàctiques, i comença la segona part, de nou amb un gran joc per totes dues bandes. El Reus va col·locar l’empat a 2, però el Vilassar no va trigar ni 30 segons en marcar de nou i es va posar de nou 2-3 per endavant.

El Reus va apretar de valent i a falta de 1:30 segons va marcar el que era llavors el gol de l’empat a 3.

El Vilassar va demanar temps mort, va ordenar jugada i en una jugada personal, va aconseguir marcar el 3-4 a falta d’un minut pel final del partit.

El darrer minut el Vilassar va aguantar molt be l’intent del Reus de tornar a empatar, fins el xiulet final que donava la victòria a les visitants.

Moltes felicitats a totes les jugadores pel seu partit. I felicitats al Vilassar que es manté primer del seu grup a falta de tres partits pel final.

Si si si, Vilassar Femení!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari