Partit estrany contra un equip voluntariós però poc afinat.

De vegades el rival mira de portar-te a espais on no vols estar. Aquest va ser el cas d’aquest partit de Dissabte a l’hora de la migdiada. El Barcino va sortir a fer el seu partit. Desordenat i a batzegades. Els inicis es van impregnar d’aquest desordre fins al punt que després de dos gols inicials del Vilassar es va arribar al empat a 2. Calia reflexionar, tornar al que saps fer, jugar el teu partit encara que els altres vulguin jugar un altre. I mica en mica es va anar imposant aquesta fortalesa. El Barcino entrava al xoc, en part per ganes i en part per mancances tècniques, mentre que el Vilassar trenava jugades, desmuntava la defensa en quadre i anava marcant distàncies fins al 2-7 de la primer part.

La segona va ser una mica una repetició, canviant els tempos però també amb moments de control i moments de desordre. 5 – 13 al final del encontre per arrodonir una primera volta invictes. Ara vindrà una jornada de descans i a repetir rivals i sensacions.

Per cert, caldrà recordar a la tornada de portar la segona equipació, doncs el negre del Barcino els va obligar a jugar aquest partit amb petos multicolor.

Visca hoquei Vilassar!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari