Repetició de rival de la fase anterior amb similars sensacions i resultat.

Aquest Dissabte el nostre Aleví B tornava a jugar amb un dels rivals de la fase anterior. El Roda de Ter ja va demostrar en aquella ocasió que es tractava d’un equip ordenat i disciplinat en defensa. Novament els nostres jugadors van haver de moure molt la pilota per aconseguir ocasions clares de gol. Els gols van anar caient a la primera part però mai per error o distracció del rival. Al descans es va arribar amb un resultat de 0-5 bastant meritori tenint en compte les prestacions defensives del Roda.

La segona part va tenir la mateixa dinàmica, però en aquest cas el porter del Roda ho va parar gairebé tot, i els seus davanters van gaudir d’alguna bona ocasió. Només en els últims moments els de Vilassar van poder tornar a marcar per arribar al resultat final de 0-6. En tot cas va ser una bona oportunitat per practicar estratègies d’atac estàtic. 

S’ha de dir que el partit va resultar molt net, amb tant sol 2 faltes en tot el partit. 

 

Visca Vilassar hoquei!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari