Penúltim partit de la lligueta contra un rival que no ho va posar gens fàcil.

Durant tot el partit, el Lloret es va plantar en defensa estàtica i va obligar al Vilassar a fer jugades molt treballades per marcar. Efectivament, es va haver de posar molta qualitat en els darrers metres per aconseguir anotar. Per contra, el rival aprofitava els eventuals errors en les passades, per tal d’armar contra-atacs sempre perillosos. Es cert que Vilassar va anar sempre per davant en el marcador, però també ho és que en molts instants del partit la diferència era molt curta i es mantenia d’incertesa..

Així estant, va acabar la primera part amb un ajustat 3-2 que anunciava mes emocions per la represa.

Per sort, a la segona part el Vilassar va sortir mes endollat. Transcorreguts pocs segons, s’ampliava la diferència, encara que per poc temps, doncs el 4 – 3 va trigar poc a arribar. Però el ritme ja s’havia agafat i la diferència es va anar ampliant fins al definitiu 8 – 5.

Visca Vilassar hoquei !!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari