Partit molt emocionant, amb moltes alternatives per ambdós equips.

Efectivament, va ser un partit per no despistar-se ni un moment. Oportunitats constants a les dues porteries, grans intervencions dels dos porters i marcador amb constants alternances, van fer les delícies dels espectadors. Una autèntica ruleta russa on cada equip mirava de treure profit dels seus punts forts. El Vilassar patinant, movent la pilota, esforçant-se en trenar jugades i en controlar la pista. El Sant Celoni mirant d’aprofitar la seva major corpulència, tirant de xut i de força. Una lluita amb armes diferents, però amb resultat equilibrat.

La primera part va acabar enganyosa amb un escàs 1 a 1. Primer havia marcat el Sant Celoni i al poc empatava el Vilassar.

La segona, una bogeria. S’avança de nou el Sant Celoni, empatava i s’avançava el Vilassar, empatava i s’avançava el Sant Celoni. Tot amanit amb una gran quantitat d’oportunitats a les dues porteries, on els porters brillaven per igual.

Res a dir de l’entrega i esportivitat dels dos equips. Només cal felicitar-los i animar-los a seguir lluitant amb aquest esperit.

Visca Hoquei Vilassar!!!

 

,

Celebrem el nostre 30è Aniversari