Partit molt lluitat aquest diumenge contra el Sant Cugat amb un resultat final que no fa justícia a l’esforç de l’equip.
La pista de parquet del Sant Cugat no va ajudar als nostres jugadors. No estaven acostumats i es veia que no dominaven tant el patí.

L’equip anava just de jugadors, però va tenir l’ajuda d’en Nil, que reforçava des de l’Iniciació A.

La primera part va acabar amb un resultat d’1-0. Va ser una part on es va xutar molt a la porteria contrària, però 2 pals i la bona intervenció del porter van evitar l’empat. El nostre porter (que aquest cop era en Oriol) va fer intervencions de molt de mèrit i va contribuir que el resultat a la primera part no fos més ampli.

La segona part el Sant Cugat va sortir amb més empenta que els nostres jugadors i en pocs minuts es van posar amb un parcial de 2-0. Però  a partir del temps mort demanat pel Pere, el nostre entrenador,  va canviar la dinàmica i es van produir molts contraatacs cap a la porteria del Sant Cugat. Ara bé, els pals, travessers i parades del porter contrari no van deixar donar la volta al marcador. Cal destacar l’esforç en defensa i la quantitat d’atacs que es van produir.  Durant aquest període  el Vilassar va arribar a fer un total de 10 xuts.

La tercera part el cansament va passar factura i va ser molt plàcida pel Sant Cugat, que va demostrar que disposava de més banqueta. Aixó es va notar en  el resultat final de 7-0.

En definitiva: Sant Cugat 3-Vilassar 0.

Visca Vilassar Hoquei

Celebrem el nostre 30è Aniversari