Molt bon partit dels petits dels Alevins, contra un rival sincer que ho ha posat molt difícil.

Semblava que el partit aniria de cara, desprès d’un primer gol del Vilassar molt ben executat en un contraatac explosiu, però aviat es va veure que els nois del Lloret també ho donarien tot.

El partit es va tornar emocionant, amb oportunitats a ambdues porteries, on els respectius porters es van convertir en peces importants del partit.  Joc net i sincer que podia decantar la sort d’un costat o del altre. S’ha de dir que Vilassar portava una mica més la iniciativa i fruit d’això va arribar un segon gol que semblava posar una mica de calma. Va ser un miratge, doncs poc després LLoret va escorçar distàncies, arribant-se al descans amb un ajustat marcador de 1-2.

Tot pendent d’una segona part que tampoc va decebre. De fet la represa va ser una repetició. Lluita sincera, oportunitats a les dues bandes, gol del Vilassar per ampliar la diferència i gol de Lloret per escorçar-la. A falta de 5 minuts el resultat era de 2-3 i la emoció a la pista, a la banqueta i a la grada pujava. Es aquí on hi ha potser la millor noticia. Els nostres nois van saber asserenar-se i tot i el ajustat resultat, van controlar aquest últims minuts per aconseguir uns punts que cal valorar.

Visca hoquei Vilassar.!!!

 

 

 

 

Celebrem el nostre 30è Aniversari