Partit disputat el d’aquest diumenge contra l’Arenys de Mar, encara que l’esforç dels jugadors no es va veure reflectit en el marcador final que va ser de Vilassar 0- Arenys de Mar 3.

La primera part ha estat clarament de l’Arenys de Mar amb un marcador d’1 a 6. El domini de l’Arenys s’ha basat, en part, en un jugador de segon any de prebenjamí que treia dos caps als nostres. De totes maneres, un gol inicial d’en Bruno ha posat una mica d’emoció, però després el domini aclaparador de l’Arenys ha tancat el marcador amb un clar 1-6 i que donava la primera part a l’Arenys.

La segona part ha sigut totalment diferent .Tant la defensa dels nostres jugadors com les bones intervencions del nostre porter (que en aquest cas ha sigut Aleix) ens ha permès aguantar força be. Ha sigut una part on s’ha xutat bastant a la porteria contrària encara que la mala sort i els pals no ha permès marcar cap gol. Finalment un contraatac de l’Arenys ha significat el 0-1 al marcador i la pèrdua també d’aquesta segona part.

La tercera ha començat amb un penal en contra que ha transformat l’Arenys i on el nostre porter no ha pogut fer res per evitar el gol. Els pals i les bones intervencions de la portera contrària ens ha fet arribar a un marcador final d’1-4.

Amb tot el resultat final ha sigut de Viassar 0 – Arenys de Mar 3.

Visca Vilassar Hoquei!!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari