Primer partit a casa contra el Sant Celoni.

Ha sigut un partit molt lluitat fins a l’últim segon del partit.

La primera part ha acabat amb un resultat molt ajustat de 0-1 a favor del Sant Celoni.

La segona part els nostres jugadors han sortit amb més intensitat i els contraatacs ens ha permès, en els primers minuts, que en Bruno fes un xut al travesser.
Això ha permès agafar confiança fins a fer el primer gol . El segon gol ha pogut arribar en una triangulació entre Bruno i Oriol, però el porter de l’equip contrari ha estat encertat i ha tret la pilota quan ja es cantava el gol per part de la grada. En el tram final de la segona part, el Sant Celoni ha empatat  amb un gol molt lluitat, amb la qual cosa el resultat final d’aquesta part ha sigut de 1-1.

La tercera part ha sigut un atac i gol per part del Vilassar, on s’ha xutat molt a la porteria contrària. Primer el nostre equip s’ha posat davant al marcador. Després el Sant Celoni ha intensificat les arribades a la nostra porteria i s’ha vist grans intervencions del nostre porter (que en aquest partit ha estat en Dani). Malauradament en un atac per part del Sant Celoni, amb un xut imparable per part del nostre porter, ha vingut l’empat de 1-1. S’ha tingut la victòria de la part a 30 segons del final, amb un xut que el porter del Sant Celoni ha pogut aturar.

El resultat final ha sigut de Vilassar 2 – Sant Celoni 3.

Ha sigut un partit vibrant fins l’últim segon i els nostres jugadors han lluitat fins el final.

Celebrem el nostre 30è Aniversari

Visca Vilassar Hoquei!!!!