Contundent derrota del nostre Aleví de primer any, davant d’un rival totalment superior.

La superioritat de l’equip rival es va posar de manifest des de els primers segons, amb un gol matiner en la primera jugada. La realitat es que poca cosa es podia fer, perquè el Tordera es mostrava fort en totes les posicions. Ens superaven en edat i en físic però, encara que el resultat va anar mes enllà del que sortirà al Fecapa, la realitat es que els nostres nens no van abaixar els braços. Efectivament, van xocar contra una pedra, però hi van haver moments de cert equilibri, fins i tot alguna bona ocasió. S’ha de dir que els nois ho van donar tot i van quedar força esgotats (només es disposava d’un canvi).

Així doncs una nova oportunitat per aprendre a millorar la concentració, a enfortir-se quan el rival és fort, a còrrer cap endarrere quan es perd la pilota i a ser mes viu quan el rival t’ho posar difícil.

Visca hoquei Vilassar !!!!

Celebrem el nostre 30è Aniversari